Managing Partener

Dr. Luminita Țundrea

Membru fondator al Casei de avocatura Țundrea & Asociatii, cu o experienta de peste zece ani in drept comercial, dreptul muncii, fiscal si in domeniul litigiilor comerciale si o bo- gata experienta ca si consultant juridic la importante firme din Timisoara.

Luminita Țundrea a acordat consultanţă unui număr semnificativ de clienti din domeniul producţiei, distribuţiei şi comercializarii de bunuri de larg consum, în cadrul unor tranzactii importante. A acordat consultanta si a coordonat proiecte de anvergură constând atat in achizitii, cat si in restructurari ale unor societati romane sau filiale romane ale unor societati multinationale.

Practica sa în domeniul litigiilor include asistenta acordata clientilor în faţa organelor administrative (asistenţă în cadrul procedurilor de inspecţie fiscală şi în cele administrativ-jurisdictionale, formularea de contestatii şi plangeri prealabile administrative, etc.), precum si reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti si arbitrale in domeniile dreptului fiscal, dreptului concurentei, dreptului comercial, dreptului muncii şi dreptului civil.

Din CV-ul doamnei avocat se remarca:
• Absolventa a Facultatii de Drept din Bucuresti, promotia 1991
• Membru al Baroului Timis din anul 1991
• Lector universitar in cadrul Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Drept, timp de 10 ani
• Doctor in drept civil la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de drept
• Membru fondator al Clubului Rotary Timisoara Cetate si vicepresedinte al clubului in anul Rotarian 2007-2008
• Doua carti publicate pana in prezent: Dreptul Muncii si Dreptul Asistentei Sociale
• Arbitru Comercial in cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis
• Fluenta in limbile - Engleza, Italiana, Franceza si Germana