Litigii Comerciale, reorganizare si insolventa

Departamentul nostru este format din avocati cu o vasta experienta in drept comercial, reorganizare si insolventa, mediatori si practicieni in insolventa, fiind creat pentru a raspunde nevoilor juridice aferente unei game largi de operatori economici, de la afaceri mici si medii la companii multinationale.

TUNDREA & Asociatii vine in intampinarea clientilor cu solutii pentru rezolvarea litigiilor comerciale care le afecteaza interesele financiare si de business. Impreuna, avem o experienta extinsa in reprezentarea agentilor economici intr-o paleta larga de litigii comerciale, cum sunt: actiuni in pretentii, recuperari de creante, contracte comerciale, litigii determinate de raporturile interne ale societatii, dreptul concurentei, proprietate intelectuală, fuziuni si divizari, etc.

In toate litigiile comerciale, partenerii nostri lucreaza direct cu fiecare client, identificand strategia cea mai avantajoasa pentru solutionarea disputei, prin arbitraj, mediere, negociere sau judecata.
Tranzactiile tot mai complexe pe care le implica in prezent operatiunile de reorganizare sau faliment necesita coordonarea de resurse si cunostinte din multiple domenii de activitate. Departamentul nostru specializat in reorganizare si insolventa detine experienta si resursele necesare pentru a asigura servicii juridice de calitate superioara. In plus, colaborarea Casei de avocatura TUNDREA & Asociatii cu o varietate larga de companii si structuri de financare oferă avocatilor si practicienilor sai în insolventa experienta necesara pentru a concepe si implementa cele mai complexe restructurari financiare.

Echipa de reorganizare si insolventa reprezinta societati comerciale, banci, comitete ale creditorilor, societati de
asigurari si alte institutii financiare in cadrul procedurii insolventei, mandatului ad-hoc si concordatului preventiv.

Serviciile pe care le oferim includ consultanta în pre-insolventa, analiza posibilitatilor de redresare, elaborarea si implementarea planului de reorganizare si administrarea procedurilor de reorganizare, faliment sau lichidare voluntara.

Office Timisoara

Eugeniu de Savoya nr. 6, 300055 Timisoara