Drept penal

Oferim asistenta juridica in cazul infractiunilor de care clientii nostri pot fi acuzati, indeosebi falsuri, infractiuni impotriva serviciilor publice, adminis- tratiei judiciare si ordinii publice, in- fractiuni economice, sau industriale, sau infractiuni ce aduc atingere dreptului de proprietate.

Departamentul nostru de drept penal a dobandit o importanta experienta in ceea ce priveste implicatiile penale ale incalcarii normelor de protectie a mun- cii, cele privind procedura falimentului. Firma noastra ofera asistenta juridica cilientilor romani sau straini in orice problema care ar putea avea implicatii penale.

Asistenta juridica pe care o oferim include, ca particularitate, examinarea si evaluarea pentru clientii straini sau pentru companiile straine ce doresc sa-si implementeze planuri de afaceri in Ro- mania a activitatilor comerciale cu care se ocupa, prin prisma dreptului penal.

Contact

Telefon: +40 755 555 555
E-mail: office@companie.com
Adresă: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam convallis, dui in hendrerit ullamcorper, eros ligula laoreet nisi.

©2019 Heartson Wijn