Drept civil si proprietate intelectuala

TUNDREA & Asociatii asigura asistarea clienţilor în varii litigii din domeniul imobiliar (restituirea dreptului de proprietate asupra imobilelor preluate abuziv de regimul comunist, anularea contractelor de vânzare-cumpărare, etc.).

Suntem o casa de avocatura pentru afaceri. Echipa de avocati, vă pune la dispoziţie soluţii integrate, novatoare şi pragmatice prin acordarea de asistenţă, reprezentare şi consultanţă juridică în următoarele domenii: asistarea clienţilor în litigii de carte funciară, asistarea clienţilor în litigii privind, asistenţă juridică cu privire la raporturile juridice cu autorităţile şi instituţiile publice competente în materia protecţiei consumatorului; redactarea sau revizuirea clauzelor contractuale (e.g. din contractele de abonament, de servicii) din perspectiva prevederilor specifice protecţiei consumatorilor; drepturile consumatorilor care trebuie respectate în relaţia societăţii cu aceştia.

Experienta casei de avocatura in materia dreptului de proprietate intelectuala consta in asistarea clientilor locali si straini in demersurile lor in vederea obtinerii de marci comerciale, sau in protejarea patentelor atat la nivel national cat si international, incluzand demersuri in fata forurilor europene si comunitare.
Serviciile noastre includ si activitati extrajudiciare cum ar fi asistenta la obtinerea de licente pentru produsele clientilor.

O alta ramura de interes strans legata de dreptul de proprietate intelectuala este publicitatea, care prin ea insasi poate fi considerata mototrul initiativelor de competenta neloiala.

Fiecare caz este unic, motiv pentru care Casa de avocatura TUNDREA & Asociatii are o echipa flexibila care ofera solutii juridice adaptate fiecarui client, dezvoltand o relatie de parteneriat cu clienti nostri, bazata pe recunoastere reciproca, incredere si onestitate, in care ambele parti au numai de castigat. Consideram ca numai printr-o cunoastere amanuntita a legislatiei dintr-un anumit domeniu si printr-o experienta relevanta in acest sens, putem oferi clientilor cea mai buna opinie legala pe domeniul lor de interes.


Office Timisoara

Eugeniu de Savoya nr. 6, 300055 Timisoara