Despre noi

Firma a fost fondata in toamna anului 1999 in Timisoara, unul dintre orasele cu o dezvoltare economica exterm de rapida din Romania.

Astfel, activitatile s-au concentrat de la inceput in domeniul afacerilor, al dreptului comercial si fiscal, incercand sa acopere cererea crescanda in domenii ca infiintarea unei societati comerciale, consultanta comerciala si fiscala, litigii comerciale, procedura de faliment.
Majoritatea avocatilor firmei au urmat studii juridice postuniversitare si stagii de pregatire peste hotare si pot lucra in mai multe limbi straine. Acestia au un distins fundal si experienta profesionala si sunt in totaliatate dedicati furnizarii de servicii de inalta calitate clientilor nostii. Punand accent pe organizarea efectiva si pe abilitatea de a avea acces la ultimile informatii, firma face o sub- stantiala investitie in cea mai avansata tehnologie de calcul, computere si servi- cii de internet. Birourile individuale ale firmei sunt conectate prin intermediul unei retele electronice virtuale si sunt conectate la bazele de date internatio- nale.
Clientii firmei variaza de la mari insti- tutii financiare si industriale multinatio- nale pana la persoane fizice ce necesita sfaturi in domeniul afacerilor si in alte probleme personale.

TUNDREA & Asociatii promoveaza prin echipa sa puternica activitati de reprezentare in litigii si de asistenta in proiecte de consultanta la inalte stan- darde profesionale. De la infintare si pana in prezent, TUNDREA & Asociatii si-a extins in mod constant aria experientei sale profesionale in următoarele domenii: 

• Societati comerciale şi drept
comercial
• Drept bancar, financiar şi piete de
capital
• Drept imobiliar
• Reprezentare în litigii

• Proprietate intelectuala si drepturi
de autor
• Dreptul concurentei
• Drept fiscal şi financiar
• Dreptul muncii
• Mediere
• Audit juridic


Valori

traditie. inovatie.

Oferim garantiile necesare ca normele juridice sunt aplicate in conformitate cu exigentele fundamentale in domeniu.

competenta. dinamism.

Decidem sa urmam si sa construim noile oportunitati care se contureaza si noile provocari care intervin mereu.

responsabilitate

Promovam si aparam valorile clientului printr-o conduita juridica care asigura ca angajamentul si promisiunea asumata vor fi duse la indeplinire.

dedicare si loialitate

O echipa de profesionisti, formata din oameni increzatori sa-si incerce puterile in domeniul competititv al firmelor de avocatura si sa gestioneze cu succes proiecte de anvergura.


Office Timisoara

Eugeniu de Savoya nr. 6, 300055 Timisoara